Condicions Generals - Política de Privacitat

EL NOSTRE CERCADOR DE COTXES

En Beneluxcar tots els lloguers estan basats en períodes de 24 hores. Es cobrarà el dia sencer, independentment de les hores que sigui utilitzat. Beneluxcar no reemborsarà l'import per dies no utilitzades.

El conductor principal com addicionals han de presentar el seu respectius permisos de conduir amb un mínim de tres anys d'antiguitat.

ASSEGURANCES I FRANQUÍCIES

Si us plau, tenir en compte que en el moment de recollida del vehicle, l'empresa de lloguer t'exigirà deixar una fiança com seguretat. Aquesta fiança (min. franquícia + benzina + impostos), serà bloquejada a la targeta de crèdit del conductor principal. Les targetes de dèbit, per exemple, VISA Electron, Mestre o similars, no són acceptades per al dipòsit. La fiança serà reemborsada, íntegrament, en finalitzar el període de lloguer, sempre que el vehicle es torni a les mateixes condicions, en què es va llogar.

Tenir en compte que la majoria de les assegurances de les companyies de lloguer, no cobreixen danys als vidres, parabrises, rodes, vidres, sostres, baixos i interior del vehicle, costos de grues i també danys voluntaris o per negligència.

EXTRES

Hi ha la possibilitat d'un equipament opcional (baques, cadires de nens, cadenes de neu, etc ...) a petició i amb suplement, que no reflecteix el preu final

És possible un servei de lliurament / recollida en hotels només a petició i amb un cost addicional que no reflecteix el preu final.

És possible un servei de devolució en una altra ciutat però amb un cost addicional que no reflecteix el preu final. (Llevat empreses que ja l'incloguin en la seva tarifa, llegir condicions del proveïdor)

CANCEL · LACIÓ / MODIFICACIÓ DEL SEU RESERVA

Si la reserva es cancel · leu fins les 48 hores de la recollida del cotxe s'aplicarà un càrrec del 5% del total de la reserva. Si la cancel · lació s'efectua dins del període de 24 hores abans de la recollida del vehicle NO s'abonarà la quantitat aportada a la reserva (sempre que s'hagi realitzat el cobrament de la seva reserva mitjançant una bestreta del pagament total). En el supòsit de les reserves que es cobren en la seva totalitat es retornarà la quantitat pagada excepte unes despeses de gestió de 25 €.

Preguem que ens contacti per correu electrònic (imap@codigo-id.com), indicant-nos el número de referència de la seva reserva (CI-. ....) i abans de 48 hores de l'inici del seu lloguer.

Pot realitzar la cancel · lació o modificació de la seva reserva directament a la nostra pàgina d'internet. Se li demanarà la contrasenya que va triar vostè prèviament.

Qualsevol modificació o cancel · lació s'ha d'efectuar abans del començament del lloguer. No s'efectuaran devolucions per dies de lloguer no usats. Per poder confirmar modificacions, necessitem un marge mínim que oscil · la segons temporada, proveïdor i categoria de cotxe d'entre 24 - 72 hores.

En el cas de modificacions a última hora (per exemple hora de recollida a causa de vol retardat), contacteu directament amb l'oficina de recollida per telèfon. Hem enviat les dades de contacte per correu electrònic, juntament amb el bo.

RECOLLIDA DEL VEHICLE

És imprescindible presentar el bo que ha rebut per correu electrònic, permís de conduir en vigor, DNI o passaport i targeta de crèdit a nom del conductor.

RECLAMACIONS

S'han de presentar per escrit (correu electrònic: imap@codigo-id.com, fax: +34 952.057.241), indicant la referència de la reserva (CI-. ....) i descrivint breument l'incident. Ens posarem en contacte amb el col · laborador en qüestió com més aviat millor per solucionar qualsevol problema ràpidament.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

CODIGO DE IDENTIFICACIÓN SL és administradora del lloc www.beneluxcar.com i té el domicili a Av Manuel Fraga Iribarne, Edif Font Lucena, Of 12, cp 29620, Torremolinos, Malaga.

D'acord amb la legislació vigent, CODIGO DE IDENTIFICACIÓN SL té inscrits els seus fitxers en l'Agència Estatal de Protecció de Dades, de manera que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives que han estat necessàries per a la total adaptació de la signatura en matèria de protecció de dades, tot això de conformitat amb el que estableix el RD 994/1999 d'11 de juny.

Beneluxcar desitja garantir la seva privacitat quan utilitzi els nostres serveis, per això la declaració següent l'informarà de la nostra política de protecció de dades personals i així podrà decidir voluntàriament en quin grau desitja proporcionar.

Les dades de caràcter personal sol · licitades en els formularis de reserva servirà únicament i exclusivament per poder realitzar la reserva online del vehicle que vostè sol · licita. Al mateix temps li informem que la direcció de correu electrònic no serà objecte de tractament automatitzat amb fins de prospecció comercial sense el seu consentiment explícit, el qual pot manifestar fent "clic" a la casella corresponent i disposada a aquest efecte durant el procés de reserva en línia.

En omplir el formulari de reserva en línia una vegada l'usuari prem a "RESERVAR" l'usuari dóna el seu consentiment explícit al tractament de les seves dades personals incloses en aquest, així com, si és el cas, la cessió a terceres empreses col · laboradores per al compliment del servei.

Cookies. - CODIDO DE IDENTIFICACIÓN S.L. no fa ús de cookies durant la navegació de l'usuari.

CODIGO DE IIDENTIFICACIÓN S.L. es reserva el dret a modificar la present política, informant prèviament als usuaris dels canvis que s'hi produeixin.

En tot cas, qualsevol persona podrà exercir els seus drets d'accés als mateixos, la seva rectificació, cancel · lació o oposició al seu tractament a través d'una carta a la direcció indicada i amb la deguda identificació.