Lloguer de Furgonetes barates

Tenim oficines en més de 85 ciutats d'Espanya amb els preus més barats, perquè puguis realitzar un trasllat o una mudança amb les garanties de poder llogar un furgó que s'adapti al servei que necessites

Furgonetes de Carrega

Furgonetes de càrrega amb els preus més barats

La nostra empresa ofereix un servei a nivell nacional de lloguer de furgonetes sense conductor, treballem en pràcticament totes les ciutats d'Espanya ens troben a les zones més cèntriques de la ciutat, estacions de tren i en alguns polígons industrials.

Vehicles industrials per llogar al millor preu..!

L'oferta de furgonetes és molt variada tenim des de turisme mixtes com la Citröen Berlingo de 2 M3 per a petits trasllats i paqueteria, després passem al grup de furgonetes mitjanes, com poden ser les Citröen Jumpy de 4 m3 i les Jumper de 7 m3 i 8 m3 , que són útils per a trasllats de mitja càrrega i mudances no molt excessives.

Lloguer de Furgonetes Espanya

Els següents models disponibles són les furgonetes de gran volum, on trobaràs mides semielevats de 10m3, 12 m3 i de 16 m3, aquest tipus de furgonetes són molt útils per a treballs més grans i pesats, heu de tenir en compte que són furgonetes de càrrega elevades, pel que no entren en segons quins aparcaments.

També disposem de Camions Carrossats de 20 m3, per a treballs més pesats i trasllats de grans dimensions, aquest vehicle sempre se sol·licita a petició. I si necessites furgonetes mixtes, combinades entre passatgers i càrrega també disposem de 2 models diferents de 5 passatgers i de 6 passatgers més càrrega.

Troba la teva Furgoneta de Carrega

La nostra flota de furgonetes és molt variada tenim de diferents m3, només has de llogar la furgoneta que millor s'adapti al teu transport, les furgonetes les lliurem amb el dipòsit de gasolina ple i l'has de tornar igual, també incloem l'IVA en el preu de la furgoneta de lloguer.