Preguntes i Respostes sobre el Lloguer de Cotxes

A través d'aquesta secció, intentarem informar-te sobre les preguntes més generals sobre el lloguer d'un cotxe , recorda que les respostes són a nivell genèric, i has de tenir en compte les condicions específiques de cada empresa i país. Cada empresa de Rent a Car aplica les seves condicions de Lloguer, però per norma general hi ha una gestió del servei molt semblant en gairebé totes les agències.

On puc trobar els Termes i Condicions del Lloguer?

Els termes i condicions del lloguer de cotxes poden diferir segons el país, l'agent de cotxes o el grup de vehicle. Per això, li preguem que consulti les condicions específiques de cada vehicle. A la pàgina de cotització del nostre procés de reserva es poden trobar les condicions de lloguer fent clic a "Veure condicions" o un cop li dóna a "Reservar" i abans de començar el procés d'omplir les seves dades personals. També es poden trobar en el tercer i últim pas del procés de reserva a l'enllaç "Condicions de Lloguer", a la part inferior de la pàgina de confirmació. Finalment, les condicions de lloguer també es poden trobar en el bo de confirmació que ha de lliurar a l'oficina de destinació.

Com puc pagar la meva reserva?

El model de pagament de la seva reserva depèn de la ubicació i / o el proveïdor de vehicles de lloguer utilitzat, en cas que hagi de realitzar algun pagament anticipat abans de completar la reserva se li informarà d'aquest fet. Si escau, és vostè responsable del pagament de l'import degut al proveïdor de vehicles de lloguer. En tot moment és vostè responsable del pagament de serveis / costos addicionals sol · licitats per vostè, així mateix, és responsable de les despeses generades per altres serveis i aplicats pel proveïdor de vehicles de lloguer.

Per gaudir del servei prestat per aquest lloc web haurà d'utilitzar una targeta de crèdit o de dèbit o PayPal. No s'admeten targetes de dèbit en la destinació en el moment de la recollida del vehicle. Tingueu en compte que en el moment de recollir el vehicle, serà necessari un dipòsit o fiança. L'import mínim d'aquest dipòsit és la quantitat d'un tanc de combustible + IVA. L'import màxim seria el valor de la franquícia. Aquest dipòsit es bloqueja a la targeta de crèdit fins que vostè torna el vehicle. No s'admet efectiu en cap cas.

Puc modificar una reserva confirmada?

Sí Tingueu seu número de reserva llest. També se li demanarà que proporcioni una descripció i els detalls dels canvis que vol fer. Beneluxcar no garanteix el processament d'aquestes modificacions, però, farem tot el possible per arribar a un resultat favorable.

No és possible realitzar modificacions un cop iniciat el període de lloguer. Beneluxcar no pot oferir cap reemborsament en cas que vostè posi fi al període de lloguer abans del previst. En cas que necessiti ampliar el període de lloguer després de la recollida del vehicle llogat (dates no cobertes pel bo de Beneluxcar), haurà d'abonar la diferència directament a l'agència de lloguer de vehicles segons les tarifes vigents en aquest moment. Tingueu en compte que no podem garantir que vostè rebrà la mateixa tarifa que la reserva original. Les tarifes canvien amb freqüència i les estableixen els agents de lloguer de cotxes. Tingueu en compte també que per modificar una reserva es requereix un període mínim de 48 hores.

Com puc afegir conductors addicionals o extres a la meva reserva?

Els conductors addicionals s'agreguen a l'oficina de lloguer de recollida. Tots els conductors addicionals han d'estar físicament presents al taulell de lloguer en el moment de la recollida i han d'aportar la seva llicència de conduir per poder signar el contracte de lloguer. La resta d'extres es paguen també en destinació.

Perdo el meu dipòsit si cancel · meu cotxe?

Llegiu la nostra política de cancel · lació en la seva totalitat. Depenent del temps que hagi transcorregut des del moment de realització de la reserva les despeses per cancel · lació poden ser nuls o d'un cert import.

Política de cancel · lació per les reserves; realitzades dins el mateix mes en curs

Si es cancel · la la reserva en un termini de 7 dies a partir de la data de reserva del vehicle de lloguer i almenys 48 hores abans de l'hora de recollida, es reemborsaran totes les despeses. Si es cancel · la la reserva fora del termini de 7 dies a partir de la data de reserva del vehicle i almenys 48 hores abans de l'hora de recollida, es reemborsaran totes les despeses excepte la tarifa de cancel · lació de EUR 25.00 i la tarifa de processament de la targeta (si escau).

Si es cancel · la la reserva menys de 48 hores abans de l'hora de recollida, no es reemborsarà cap despesa. Si l'import íntegre del lloguer també ha estat abonat, Beneluxcar retindrà l'import corresponent a 3 dies de lloguer i la comissió de servei i no tindrà obligació de reemborsar l'import del lloguer sota cap circumstància.

En cas que cancel · li o esmeni una reserva realitzada amb targeta de crèdit / dèbit, Beneluxcar no serà responsable de les pèrdues monetàries sofertes com a resultat de la fluctuació dels tipus de canvi de divises entre el moment de la reserva original i la seva posterior cancel · lació o esmena (si escau).

Política de cancel · lació per les reserves realitzades amb més d'un mes

Per a totes aquelles reserves que es van realitzar amb més d'un mes d'antelació del moment d'inici del servei de lloguer, Beneluxcar cobrarà un import corresponent a 3 dies de lloguer i la comissió de servei si escau.

Com puc cancel · lar la meva reserva?

La cancel · lació hauria de realitzar-se abans de les 48 hores de l'inici del servei de lloguer. És imprescindible que ens enviï un correu electrònic demanant que es processi la cancel · lació del vehicle.

Què és un bo i per què necessito un?

El seu bo de lloguer és el document que serà enviat per correu electrònic per al seu posterior lliurament a l'oficina de destinació i on ve reflectit el nombre de confirmació. El proveïdor de lloguer de cotxes pot aplicar una tarifa diferent o negar-se a lliurar el vehicle en el cas que no se li lliuri el bo. No podem acceptar cap reclamació per obtenir un reemborsament si vostè no va lliurar el seu bo al taulell de lloguer.

Al costat del bo de presentar el seu carnet de conduir i la targeta de crèdit.

Quina documentació he de enteregar en el moment de la recollida?

Cal portar el bo, la llicència de conduir i la targeta de crèdit al seu nom.

Hi ha condicions per creuar fronteres?

No totes les companyies permeten creuar la seva frontera o tenen restriccions per anar a certs països. Llegiu els termes i condicions del seu lloguer per confirmar que els països que voleu visitar són permesos. Per més informació, li aconsellem que es posi en contacte amb l'agent de lloguer. Els viatges transfronterers generalment impliquen costos addicionals. Si us plau, truqui al seu agent de lloguer per confirmar la quantitat exacta.

Què significa "política de combustible"?

Aquest apartat ve determinat pel proveïdor final. Algunes companyies lliuren el vehicle amb el dipòsit ple i vostè l'ha de retornar igual. D'altres, en canvi el lliuren ple i l'ha de retornar buit. En aquests casos solen cobrar el tanc de combustible en el moment de la recollida. Si us plau, llegeixi atentament les condicions sobre això del vehicle seleccionat.

Quines són les restriccions d'edat?

Aquests límits són fixats per l'agent de lloguer de cotxes. A causa de les restriccions que imposen les companyies d'assegurances, es requereix una edat mínima o màxima per conduir. Aquests barems es detallen en les condicions de lloguer de cada vehicle. Hi pot haver una càrrec extra per als conductors joves.

Reserva Cadira de Nens On puc veure això confirmat en la reserva?

Desafortunadament no podem confirmar o garantir que vostè rebrà el seient de bebè o la cadira o qualsevol dels extres opcionals o equips especials que vostè va demanar. Tots aquests extres són a petició. En el moment de la confirmació apareix reflectit l'estat d'aquests extres. Aquests extres mai estan inclosos en el preu cotitzat i sempre han de ser abonats en destinació.

Què és Collision Damage Waiver (CDW)?

Exempció (llevat de l'import de la franquícia) de responsabilitat per danys ocasionats al vehicle en cas d'accident. Aquesta assegurança està inclòs en la majoria de les nostres tarifes, però, si us plau, revisi els termes i condicions de la reserva abans d'arribar al taulell de lloguer. Aquesta assegurança té exclusions, com ara danys al vidre (per exemple, finestres, parabrisa, etc) els pneumàtics, baixos del cotxe i la pèrdua de les claus. Comproveu l'import de la franquícia de cada grup de vehicle.

Normalment, s'ofereix l'opció d'una assegurança extra (que es contracta en destinació) per eliminar o reduir la franquícia.

El CDW només és aplicable si el Arrendatari complimenta degudament el Comunicat d'Accident, on han de figurar clarament les dades dels vehicles i conductors implicats en l'accident i les condicions i circumstàncies en què es va produir el mateix.

Què és THW?

Exempció (llevat de l'import de la franquícia) de responsabilitat en cas de robatori total o parcial del vehicle, i danys causats en fa actes de vandalisme. Aquesta assegurança està inclòs en la majoria de les nostres tarifes, però, si us plau revisi els termes i condicions de la seva reserva abans d'arribar al taulell de lloguer. CONSELL DE SEGURETAT: Beneluxcar li recomana que retiri l'etiqueta d'identificació que en general va adherida al clauer del vehicle i la guardi de manera segura en un altre lloc. Tingueu en compte que si el vehicle és robat i no es pot tornar la clau, és a dir que van ser negligents i va deixar la clau en un lloc visible i vulnerable, vostè pot ser responsable pel cost total del vehicle.

Què és l'Assegurança de Responsabilitat Civil?

És una assegurança que limita la seva responsabilitat pels danys causats a altres persones i / o la propietat d'altres persones. En general es limita a un màxim de 1.000.000 €. L'assegurança és limitat i pot haver excés, això és que vostè pot ser responsable de qualsevol quantitat per sobre del valor de l'assegurança.

Com puc eliminar la franquícia? Puc contractar assegurances addicionals?

Pot adquirir assegurances addicionals per reduir la franquícia o eliminar-la. Això es pot fer en línia en el moment de la reserva (servei prestat en col · laboració amb Alliance Assistance) oa l'oficina de l'agent de lloguer de cotxes en arribar. Si us plau, consulteu els termes i condicions de lloguer per a més detalls.

Què és una llicència de conduir internacional i per què necessito una?

El permís de conduir internacional (IDL) és reconegut mundialment com un document que identifica el seu titular com a conductor amb llicència quan la seva llicència no està en el mateix idioma que el país on vostè està conduint. També haurà de presentar la llicència de conduir nacional, en cas contrari no seran acceptats.

Què s'inclou en el lloguer?

La majoria de les nostres tarifes inclouen el IVA corresponent, les assegurances per col · lisió i robatori amb franquícia i el quilometratge. Per veure exactament el que inclou i el que no consulti les condicions.

Quins impostos estan inclosos en el lloguer?

Els preus indicats en la pàgina web inclouen l'IVA. No obstant això, alguns extres opcionals que apareixen en el bo poden no incloure'l, però sempre s'indicarà. Si us plau, comprovi les condicions de lloguer abans de realitzar la seva reserva.